Për ne

Toni Company sh.p.k. është themeluar nga z. Gyner Nuredini në vitin 1991 ( në fillim si Toni Commerce) e cila është marrë kryesisht me ndërtim të lartë.

Toni Company sh.p.k. tani është kompani e cila merret ekskluzivisht me prodhimin,transportin dhe pompimin e betonit të gatshëm të klasave: C20/25, C25/30, C30/37, C35/45, C40/50, C45/55, C50/60, C55/65, Beton Special, SCC Beton, Torkret Beton etj.

Aktualisht kjo kompani numëron rreth 50 punëtor aktiv të specializuar në fushat përkatëse si: inxhinier të ndërtimtarisë, inxhinier të makinerisë, ekonomist të diplomuar, jurist të diplomuar, punëtor të kualifikuar për manipulim me makineri, e tjerë.

Vendndodhja

Baza në Ferizaj-Sojevë

Pika  nr.1 e prodhimit të betonit gjendet në Sojevë – Ferizaj me Kapaciteti prodhimit 120m³/h.
Pika nr. 2 e prodhimit të betonit gjendet në Sojevë – Ferizaj (kapaciteti prodhimit 100m³/h)
Ne ofrojmë beton të cilësisë së lartë në sasi të mëdha, në kohë të caktuar dhe kualitet tejet të lartë.
Shërbim i pompimit ne lartësi (prej 15m deri 50m) me pompa mobile si dhe 2 pompa statike  (+80m).

Adresa: Afër Camp Bonsteal Sojevë, Ferizaj

asdf

Tel: asfd

E-mail: fdas

Baza në Prishtinë

Pika nr. 3 – Llapnasellë, afër Prishtinës (kapaciteti prodhimit 100m³/h).
Prodhimi ynë ofrohet me këto makineri: AUTO POMPA Auto pompa për pompin të betonit prej 15m deri ne 50m lartësi: 7 Auto pompa mobile (Cifa, Putzmaister, Schwing, Mecbo) 2 Auto pompa Statike ( Putzmaister, Schwing) +80m’ AUTO MIKSERA 22 Auto-miksera për transport të betonit me kapacitet bartës të përgjithshëm 200m³. KAMION TRANSPORTUES 5 Koka tërheqëse me rimorkio për transport të rërës me kapacitet 220 m³. CISTERNA E CIMENTOS Koka tërheqëse dhe Cisternë të cimentos refuz me kapacitet 32 Ton.

Adresa: Afër Qendrës Tregtare Italiane QMI Prishtinë

 

Baza në Prishtinë

Baza III- Lapnasele, afer Prishitnes (kapaciteti prodhimit 100m³/h) Prodhimi yne ofrohet me keto makineri: AUTO POMPA Auto pompa per pompin te betonit prej 15m deri ne 50m lartesi: 7 Auto pompa mobile (Cifa, Putzmaister, Schwing, Mecbo …) 2 Auto pompa Statike ( Putzmaister, Schwing) +80m’ AUTO MIKSERA 22 Auto-miksera per transport te betonit me kapacitet bartes te pergjithshem 200m³. KAMION TRANSPORTUES 5 Koka terheqse me rimorkio per transport te reres me kapacitet 220 m³. CISTERNA E CIMENTOS Koka terheqse dhe cisterne e cimentos refuz me kapacitet 32 ton.

 • Gyner Nuredini

  Drejtor Gjeneral

  049 555 538

 • Faton Nuredini

  Menaxher i njësisë për rajoni e Prishtinës Suhadoll - Graçanicë

  049 400 082

 • Fitim Nuredini

  Menaxher i njësisë për rajonin e Ferizajit Sojevë - Ferizaj

  049 666 466

Informata shtesë

Emri i biznesit: Toni Company shpk

Numri i biznesit: 80631154

Numri fiskal: 600611471

Administrata: 049 481 100

Email: tonicompany50@gmail.com

Adresa: Rr. Joe “Bau” Biden – Sojevë, 70000 Ferizaj, Republika e Kosovës

© All rights reserved - Rrota 2016